Wie ben ik?

Hi, Ik ben Evelien! Moeder van Milou, een creatieve geest en mijn handen kunnen maken wat mijn ogen zien.

Al jaren verzorg ik voor vele taarten de toppers die ik maak met mijn laser/graveermachine.  Tevens richten wij vele evenementen in in elk gewenst thema.

Ik ben dit blog jaren gelden begonnen in het engels omdat ik 2 Etsy winkels had en materialen verkocht om poefen en dergelijke te maken. Op dit blog zul je dus ook nog veel patronen vinden in het engels, maar die ga ik niet verwijderen omdat er nog een grote groep volgers over de hele wereld is die deze patronenen delen en gebruiken. Ik denk dat voor de meeste, de patronen ook in het engels wel te volgen zijn en anders mogen jullie altijd een berichtje sturen in de comments.

Ik ga nu dus verder in het nederlands en zal zo veel mogelijk dingen met jullie delen. Dit kunnen patronen, recepten, tips en diy’s zijn.

Ik wens jullie veel plezier op dit blog en misschien zit er iets voor jullie tussen:)

 

One thought on “Wie ben ik?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s