Wie ben ik?

Hi, Ik ben Evelien! Moeder van Milou, een creatieve geest en mijn handen kunnen maken wat mijn ogen zien.

Sinds kort ben ik samen met mijn dochter een sieraden winkel begonnen, aan de Rijnstraat 219 te Amsterdam genaamd Mijoux

De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 12.00-17.00. Dus wip eens langs als je in de buurt bent.

Naast de winkel maak ik in mijn atelier getufte wandkleden, hierover zal ik ook wat meer info op dit blog plaatsen.

Ik ben dit blog jaren geleden begonnen in het engels omdat ik 2 Etsy winkels had en materialen verkocht om poefs en dergelijke te maken. Op dit blog zul je dus ook nog veel patronen vinden in het engels. Deze ga ik niet verwijderen omdat er nog een grote groep volgers over de hele wereld is die deze patronen delen en gebruiken. Ik denk dat voor de meeste, de patronen ook in het engels wel te volgen zijn en anders mogen jullie altijd een berichtje sturen in de comments.

Ik ga nu dus verder in het nederlands en zal zo veel mogelijk dingen met jullie delen. Dit kunnen patronen, recepten, tips en diy’s zijn.Ik wens jullie veel plezier op dit blog en misschien zit er iets voor jullie tussen:)

Mochten jullie vragen hebben dan kun je deze stellen in de comments of stuur een mailtje.

 

Advertisement

3 thoughts on “Wie ben ik?”

  1. Dag Evelyne,

    Ik wil mijn zoon helpen bij het opzetten van een eigen bedrijfje in het tuften van vloer en wandkleden.
    Ik ben erg benieuwd waar jij je acrylgaren inkoopt en zou het erg tof vinden als je dit met mij wil delen.

    Harte groet
    Lizette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s